قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۰۳/۱۰ - ۱۴:۴۳

بیمه مبداء تا مبداء‌ زائرین حرم امام خمینی(ره)

معاون خدمات شهری شهردار تهران از تحت پوشش قرار گرفن بیش از یک و نیم میلیون زائر حرم مطهر امام خمینی(ره) از مبداء‌ تا مبداء خبر داد.

بیمه مبداء تا مبداء‌ زائرین حرم امام خمینی(ره)

به گزارش سراج24، مجتبی عبداللهی در نشست خبری خود با رسانه‌ها به تشریح اقدامات معاونت خدمت شهری برای برگزاری مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) پرداخت و اظهار داشت: هر ساله اقدامات وسیعی از سوی شهرداری تهران برای برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) انجام می‌شود امسال نیز اقدامات لازم را از پیش از پایان سال ۹۲ آغاز کردیم.

وی افزود: در شهرداری تهران ستادی برای برگزاری این مراسم تشکیل می‌شود که همه معاونت‌ها و حوزه های مربوطه د رآن عضو هستند و ریاست آن را قائم مقام خدمات شهری برعهده دارد. شهرداری آمادگی صددرصد برای برگزاری هر چه باشکوهتر این مراسم در روز ۱۴ خرداد را دارد.

معاون خدمت شهری شهردار تهران خاطرنشان کرد: در این ستاد ۸ کمیته از جمله کمیته ایمنی، حمل و نقل ترافیک، پشتیبانی، فرهنگی، درمانی و روابط عمومی در این ستاد شکل گرفته که هر یک از آنها ماموریت‌های معینی را برعهده دارند و اقدامات لازم را پیش از پایان سال ۹۲ انجام داده‌اند.

عبداللهی با بیان اینکه ۲۲ منطقه شهرداری تهران آمادگی لازم برای برگزاری این مراسم را دارد، گفت: منطقه یک شهرداری به صورت ویژه و خاص اقدامات مختلفی را برای میهمانانی که از استانهای مختلف برای بازدید از جماران و منزل امام خمینی(ره) می‌آیند، مدنظر دارد و در این راستا خیابان جماران و محوطه آن را برای این بازدید و مراسمی که پیش از مراسم اصلی در جماران برگزار می‌شود آماده کرده‌اند.

وی تصریح کرد: منطقه ۲۰ شهرداری نیز اقدامات ویژه و خاصی برای میهمانانی که از استانهای مختلف برای زیارت حرم عبدالعظیم حسنی می‌آیند در نظر دارد. ۲۰ منطقه دیگر شهرداری نیز در پهنه‌های مختلف حرم مطهر امام خمینی تقسیم شده‌اند هریک اقدامات مختلفی مانند آماده‌سازی فضاها، کارهای تبلیغاتی و ... انجام می‌دهند.

عبداللهی افزود: سال گذشته ۲ هزار چشمه سرویس بهداشتی به صورت ثابت ساخته شد که علاوه بر آن تعدادی سرویس‌های پرتابل نیز به مکانها و نقاط خاص انتقال داده‌ایم. پارکینگ‌های محوطه حرم مطهر نیز چک شده و نیز بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس از سراسر تهران زائران را به حرم مطهر امام انتقال می‌دهند. این در حالی است که زائرین می‌توانند از اتوبوس‌هایی که در میادین اصلی شهر مستقر هستند نیز برای عزیمت به حرم مطهر امام(ره) استفاده کنند.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با بیان اینکه فاصله حرکت قطارهای مترو در این روز به ۲ دقیقه کاهش می‌یابد، اظهار داشت: علاوه بر اینکه شرکت مترو نیز آمادگی صددرصد برای خدمات‌رسانی به زائران را دارد سازمان تاکسیرانی نیز ون‌هایی را در مکانهایی مشخص پیش‌بینی کرده که زائران را به نزدیکترین محل مراسم می‌رسانند.

عبداللهی خاطرنشان کرد: بیش از ۱۰۰ نفر کادر پزشکی و پرستاری به علاوه ۱۰ آمبولانس در حرم مطهر مستقر می‌شوند تا خدمات درمانی لازم را به زائرین ارائه دهند. همچنین بیش از ۳۰۰ غرفه برای انجام کارهای فرهنگی و تبلیغاتی در نظر گرفته شده است.

وی در ادامه اظهار داشت: حدود یک میلیون بطری آب و ۵۰۰ هزار بسته برای پذیرایی زائرین پیش‌بینی شده این در حالی است که سازمان پسماند ۲ هزار نیروی خود را برای نظافت محوطه پیش و بعد از برگزاری مراسم در نظر گرفته است.

معاون خدمات شهری شهردار تهران با بیان اینکه سازمان زیباسازی نیز شعارها و متن‌های زیبایی تهیه کرده در سطح شهر توزیع کرده است. شرکت ساماندهی نیز نیروهای خود با برای برخورد با دستفروشان و متکدیان آماده کرده است.

وی با اشاره به اینکه چند قطعه از بهشت زهرا محل اسکان افرادی است که از شهرستانها برای حضور در مراسم ارتحال به تهران می‌آیند گفت: شهرداری تهران برای روز ۱۵ خرداد که مصادف به قیام خونین مردم ورامین در سال ۴۲ است اقداماتی را با محوریت منطقه ۱۵ مدنظر قرار داده است.

وی در پاسخ به پرسش تسنیم مبنی بر اینکه برنامه‌های صورت گرفته شهرداری برای فعالیت دستفروش‌ها در مراسم ارتحال امام چیست، گفت: برای برگزاری مراسم ۲۲ بهمن نیز تا پیش از پایان مراسم از فعالیت دست‌فروشان ممانعت می‌کردیم اما بعد از پایان مراسم سختگیری وجود نداشت برای مراسم ارتحال امام نیز قصد نداریم بعد از پایان مراسم سختگیری مطلق داشته باشیم. بنابر این مکانهایی را برای فعالیت دست‌فروشان در نظر می‌گیریم اما به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم قبل از آغاز مراسم شرایط برای فعالیت این افراد فراهم شود.

معاون خدمات شهری شهردار تهران در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه معاونت حمل و نقل ترافیک اعلام کرد در فلاصله حرکت قطارها در روز ۱۴ خرداد ۴ دقیقه است و این با آماری که ارائه دادید مغایرت دارد گفت: شب قبل از برگزاری مراسم حرکت قطارها ۴ دقیقه است ولی بعد از پایان مراسم برنامه‌ریزی ما برای کاهش سرفاصله‌های قطارها به ۲ دقیقه است همانطور که در سالهای گذشته نیز چنین برنامه‌ریزی انجام دادیم.

به گفته عبداللهی یک هزار دستگاه اتوبوس برای ماموریت‌های خاص، ۳۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت رزرو و ۲۱۰۰ دستگاه اتوبوس برای خدمات رسانی به زائرین در نظر گرفته شده است.

عبداللهی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا برای بیش از یک و نیم میلیون زائری که روز ۱۴ خرداد به حرم مطهر امام خمینی(ره) می‌آیند بیمه در نظر گرفته شده است یا خیر، گفت: شهرداری تهران چند سال است که برای انجام این کار پیشقدم شده و برای همه مراسم‌ها شهروندان را بیمه می‌کند. براین اساس نیز بیش از یک و نیم میلیون زائر حرم مطهر امام بیمه از مبداء‌حرکت زائر تا بازگشت آنها به مبداء‌ تحت پوشش بیمه درمانی هستند.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••